GROBUND FOR MINDER

Vi bevarer den oprindelige bygning. Og på taget laver vi en taghave.


I stedet for en tagterrasse på toppen, hvor du tager hen for at nyde udsigten, laver vi altså et frodigt og grønt miljø, hvor du mødes, fordi det er naturligt. Fordi det er, hvor du mødes og vender tilbage til. Igen og igen.


Tagterrassen fylder vi med drivhuse, planter, blomster, træer, grøntsager, åbne rum og kringelkroge, hvor der er plads til at slå sig ned.


Det bliver en grøn oase. Tæt på byen og tæt på vandet.


”Byggeriet på Mindet 6 vil bidrage til det gode liv i Aarhus og bliver en vigtig brik i forhold til at koble Sydhavnen sammen med resten af midtbyen. Fx er der planer om cafeer og hyggelige butikker i stueplan, og vi har indarbejdet masser af grønne og spændende områder til sport og fritid, som hele byen får glæde af,” siger Olav de Linde.


MILJØ OG STEMNING

CAFEER, BUTIKKER OG ET ÅBENT BYRUM

I gadeplan flytter cafeer og butikker ind og er dermed med til at skabe et naturligt omdrejningspunkt for de, der arbejder, studerer, bor og kommer på besøg i området.


Byrummene omkring Mindet bliver ligeledes integreret i området. Her udvikler vi til offentlifge formål, så du for eksempel kan glæde dig over grønne områder, sportsaktiviteter og kunstinstallationer.


”Bygningen vil blive omgivet af alt andet end asfalt. I stedet bliver der en række spændende, grønne pladser, der indbyder til ophold og skaber liv”, fortæller bygherre Olav de Linde.


EN DEL AF DEN REKREATIVE FORBINDELSE

FRA RIISSKOV TIL MARSELISBORG

I forbindelse med de mange projekter omkring havnen i Aarhus – fra Aarhus Ø til Sydhavnen – er der planlagt en rekreativ forbindelse, så du let kan gå eller cykle fra Riis Skov i nord til Marselisborg Skovene i syd.


I byrummet omkring Mindet skaber vi en betydelig den af Den Rekreative Forbindelse.