Kompromisløs kvalitet

Tidløst med kant

 


Vi udvikler ikke Mindet for at sælge, men for at beholde det i mange år frem. Det betyder også, at vi har stort fokus på kvalitet i både indretning og materialevalg.


Lejemålene i tårnet har som udgangspunkt eksklusive trægulve og akustikregulerende lofter. Søjlerne fremstår rå og upolerede, og glasskillevægge sikrer et suverænt lysindfald over hele etagen.


Udtrykket er moderne og tidløst – med klare hilsner til områdets historie og kanten i den eksisterende bygning og Mindets oprindelige arkitektur.


Tilpas jeres kvadratmeter

Vi glæder os til at invitere jer med ombord og give jer mulighed for at tilpasse jeres kvadratmeter til netop jeres behov.


Hvor mange mødelokaler har I brug for? Skal der være åbne kontorlandskaber? Er der behov for lukkede kontorer til fordybelse?


Planløsningen er tænkt så fleksibel som mulig. Som lejer kan du derfor påvirke planløsningen og indretningen i dit lejemål, så du kan skabe præcis de rammer, der matcher din virksomheds behov og identitet.


Mindet bliver et helt ekstraordinært byggeri, hvor fremtidens arbejdspladser skabes. Vi skaber liv og aktiviteter i de nedre etager, så vores kontorlejere i højhuset har alt, hvad de skal bruge uden at forlade huset. Som lejer får du en fantastisk 360-graders udsigt, adgang til taghave og bytorv, mulighed for medbestemmelse på indretningen og et lejemål i høj kvalitet med gedigne materialer.


Kasper Søby, Udlejnings- og projektchef – Ejendomsselskabet Olav de Linde.


Følg linket til siden “Vælg lejemål” for mere information.


Vi fornyer for at bevare. Vi bygger for at beholde

Højt til loftet

 


I Mindet er der højt til loftet – i både bogstavelig og overført betydning. Du finder finurlige detaljer, spændende overflader, fælles faciliteter og fleksible og effektive kvadratmeter. Kort sagt: Kvalitet, der kan mærkes.


I gadeplan i den eksisterende bygning giver butikker og miljø dig lyst til at mødes, og på 2. sal ligger de Lindehaven, grøn og frodig og med drivhuse fyldt med planter, blomster og grøntsager. Haven er skabt til at blive indtaget af Mindets brugere og resten af Aarhus.


Du kan i den eksisterende bygning fornemme Mindets historie, og du kan udenfor, og på taget, indånde duften af hav og nyde udsigten til vand og by.


Mindet bliver et helt ekstraordinært byggeri, hvor fremtidens arbejdspladser skabes.

Kasper Søby, Udlejnings- og projektchef - Ejendomsselskabet Olav de Linde