To visionære tagterrasser inviterer offentligheden indenfor

I dag deltog Ejendomsselskabet Olav de Linde i projektet Fremtidens Grønne Byggeplads – Green Construction Site Of The Futures lanceringsevent for en nyetableret tagterrasse og udstilling, som udgør en visualiseringsplatform for projektet.


Vi deltog i vores egenskab af bygherre på ’Mindet’, da vi har stillet vores byggeplads til rådighed for Fremtidens Grønne Byggeplads, der anvender byggepladsen som et laboratorium for dataindsamling og test.


Vores grundlægger Olav de Linde fortalte om vores vision for Mindet, fremviste materialer, plancher og gav en lille rundvisning.


Hjertet i vores vision er en omfattende transformation af det eksisterende kornlager fra 1926 og etableringen af ’de Lindehaven’ – en åben grøn oase i to plan bestående af et torv rundt om bygningen og en tagterrasse på 3. sal med udsigt 360 grader rundt og væksthuse, opholdspladser og et rigt plantemiljø.


Synergien mellem de to tagterrasser ligger lige til højrebenet: Tagterrassen hos Fremtidens Grønne Byggeplads står til rådighed for folkene på byggepladsen, Mindets naboer og offentligheden under byggeprocessen og ´de Lindehavens tagterrasse’ er åben for Mindets brugere, naboer og offentligheden, når projektet står færdigt.


Velkommen indenfor…


Læs mere om projektet Fremtidens Grønne Byggeplads på deres LinkedIn-profil.


Seneste nyt
fra mindet

Se flere nyheder

Støbning af kæmpe bundplade gennemført med succes

     

Læs mere

To visionære tagterrasser inviterer offentligheden indenfor

Læs mere

Gamle kyststen får nyt liv på Aarhus Havn

Læs mere